Ratiomanagement.no

Ratio Management er nå Antire

Vi har slått oss sammen med Right Group og skapt Antire. Sammen skal vi bygge en ny, nordisk AI-kjempe!

Antire er et teknologiselskap som setter folk først. Vi skaper vinnere ved å tilpasse verdens beste teknologier til våre kunders behov. Vi forløser folks fulle potensial.

Vi fortsetter med å levere markedsledende løsninger innen dataanalyse, Machine Learning og kunstig intelligens (AI) sammen med skyplattformer, integrasjoner og automasjon.

Navnet ”Antire” har røtter i det latinske “anteo” som betyr “å gå foran” og “overgå”. I tillegg refererer det til “entire”, som samsvarer med at vi tar ansvar for hele systemet – fra ende til ende.

Vi gjør vinnere ved å tilpasse verdens kraftigste teknologier.

Følg oss på LinkedIn: Antire

Sjekk ut vår nye webside: Antire

Implementering og transformasjon

Implementering og transformasjon gjennom plattformer som NetSuite, M-Files og andre skyapplikasjoner

Operativ rådgivning og støtte

Full assistanse under og etter produktimplementering

Produkter og løsninger

Forhåndsbygde applikasjoner og utvikling

drmnew

Vår oversikt

Vi er størst Oracle NetSuite team i Norge, med konsulenter og utviklere som dekker alle sentrale ERP-disipliner. Vi jobber tett med andre svært kompetente NetSuite-implementeringspartnere rundt om i verden. Vi spesialiserer oss på norske selskaper med internasjonale virksomheter og organisasjoner innen bransjer som Service, Prosjekt, Programvare, Detaljhandel/grossistdistribusjon, Energi, Olje & Gass, Shipping og Produksjon.

Trykk på knappen nedenfor for å komme i kontakt med oss ​​om:

  1. Ditt neste ERP- eller dokumenthåndteringssystem;
  2. Innfødte Netsuite-apper for å forbedre systemet ditt;
  3. Eller å ansette en erfaren ERP-konsulent for ditt prosjektteam.

Pågående utviklingsprosjekter

RC Protect

RC Protect er en risiko-, kvalitet-, helse-, sikkerhet-, sikkerhet- og miljøstyringsløsning, designet eksklusivt for NetSuite-brukere. Som en helt innebygd app, bygget for NetSuite, integreres den sømløst i hjertet av din daglige forretningsdrift, for å effektivt beskytte folkene dine, virksomheten din og miljøet.
Uten tittel design 37 e1695143956954
Uten tittel design 36

Hva er et ERP-system?

ERP-system (Enterprise Resource Planning) kan beskrives som følger:

"ERP gir et integrert og kontinuerlig oppdatert syn på kjernevirksomhetsprosesser ved å bruke felles databaser vedlikeholdt av en databasesystem. ERP-systemer sporer forretningsressurser – kontanter, råvarerproduksjonskapasitet– og status for forretningsforpliktelser: bestillinger, innkjøpsordrerog lønn. Applikasjonene som utgjør systemet deler data på tvers av ulike avdelinger (produksjon, innkjøp, salg, regnskaposv.) som gir dataene.[1] ERP forenkler informasjonsflyten mellom alle forretningsfunksjoner og styrer forbindelser til utsiden interessenter».

kilde: Wikipedia
(05.01.2021)

Et skybasert ERP-system er en programvareløsning som integrerer ulike forretningsprosesser og funksjoner i en sentralisert plattform hostet på skyen. ERP-systemer er utviklet for å strømlinjeforme og automatisere forretningsdrift, inkludert økonomi, menneskelige ressurser, forsyningskjedestyring, produksjon, salg og administrasjon av kunderelasjoner.

I et skybasert ERP-system lagres programvaren og dataene eksternt på servere som vedlikeholdes av en tjenesteleverandør. Brukere kan få tilgang til systemet gjennom en nettleser eller dedikerte applikasjoner, slik at de kan samarbeide og få tilgang til informasjon fra hvor som helst med en internettforbindelse.

Skybaserte ERP-systemer gir flere fordeler i forhold til tradisjonelle lokale ERP-systemer, inkludert:

Brukere kan få tilgang til systemet når som helst, hvor som helst og fra hvilken som helst enhet med internettforbindelse, noe som muliggjør eksternt arbeid og forbedrer mobiliteten.
Skybaserte ERP-systemer kan enkelt skaleres opp eller ned basert på forretningsbehov. Etter hvert som organisasjonen vokser, kan ytterligere ressurser tildeles raskt og effektivt.
Skybaserte ERP-systemer følger vanligvis en abonnementsbasert prismodell, noe som eliminerer behovet for betydelige forhåndsinvesteringer i maskinvare og infrastruktur. I tillegg blir vedlikehold og oppdateringer ofte håndtert av tjenesteleverandøren, noe som reduserer IT-byrden på organisasjonen.
Skybaserte ERP-systemer tilbyr fleksibilitet når det gjelder tilpasning og integrasjon med andre skybaserte applikasjoner og tjenester. Dette lar organisasjoner skreddersy systemet til deres spesifikke krav og enkelt integrere det med andre forretningsverktøy.
Cloud ERP-leverandører har generelt robuste sikkerhetstiltak på plass, inkludert datakryptering, regelmessige sikkerhetskopier og katastrofegjenopprettingsprotokoller. Dette bidrar til å sikre integriteten og tilgjengeligheten til kritiske forretningsdata.
Samlet sett gir et skybasert ERP-system organisasjoner en mer smidig og kostnadseffektiv måte å administrere sine forretningsprosesser på, forbedre effektiviteten og ta informerte beslutninger basert på sanntidsdata.
Rull til toppen