Digitalisering satt i system

Ratio Management

Implementering av ERP-systemet Netsuite i Norge og Europa kombinert med utvikling av integrerte Netsuite-apper for beste praksis, utvidet funksjonalitet og automatisering.

Vi har ERP-konsulenter for flere fagområder, og vi jobber tett sammen med andre høyt kompetente Netsuite-implementeringspartnere i Storbritannia. Sammen kan vi levere på de fleste implementeringsprosjekter, og vi kan utvikle forretningsforbedrende apper basert på dine krav.

Trykk på knappen nedenfor for å komme i kontakt med oss ​​om: (1) Ditt neste ERP-system; (2) Integrerte Netsuite-apper for å forbedre systemet ditt; (3) Eller om å ansette en erfaren ERP-konsulent for ditt prosjektteam.

Pågående utviklingsprosjekter

RC Protect

Ratio Management Netsuite ERP Risk Management and Reporting

RC Protect er et styrings- og rapporteringsverktøy for risiko, kvalitet, helse, sikkerhet, og miljø - designet eksklusivt for NetSuite-brukere. Som en helt integrert app, bygget for NetSuite, integrerer den sømløst i din daglige forretningsdrift, for å effektivt beskytte dine ansatte, virksomheten og miljøet.

Hva er et ERP-system?

I følge Wikipedia er en definisjon av ERP-system (Enterprise Resource Planning) som følger:

"ERP gir en integrert og kontinuerlig oppdatert oversikt over kjernevirksomhetsprosesser ved bruk av felles databaser vedlikeholdt av et databasestyringssystem. ERP-systemer sporer forretningsressurser - kontanter, råmaterialer, produksjonskapasitet— og status for forretningsforpliktelser: ordrer, kjøpsordrer, og lønn. Applikasjonene som utgjør systemet deler data på tvers av forskjellige avdelinger (produksjon, innkjøp, salg, regnskap, etc.) som bidrar med hver sine data.[1] ERP muliggjør informasjonsflyt mellom alle forretningsfunksjoner og administrerer forbindelser til eksterne interessenter.”

Kilde (Oversatt fra engelsk): Wikipedia
(05.01.2021)