Om oss

Vi er fremoverlente Netsuite ERP-konsulenter som hjelper mellomstore organisasjoner med å implementere Oracles Netsuite ERP-system, slik at organisasjonens evne til å jobbe effektivt med relevant data forbedres. Oracle Netsuite er et markedsledende ERP-system som er 100% skybasert, noe som gir deg alle fordelene med skyen.

Som en offisiell Netsuite Alliance Partner lokalisert i Norge (kontorer i Oslo og Stavanger) arbeider vi for å forbedre hvordan norske og europeiske virksomheter håndterer data. Vi tror at en kombinasjon av Netsuite og riktig kompetanse innen norske og europeiske finanskrav kan frigi et stort potensiale for digitalisering i organisasjoner ved å erstatte et mangfold av ulike og utdaterte systemer.

Oracle Netsuite Alliance Partner Logo

Vår misjon

Vi hjelper våre kunder med å alltid ha den oppdaterte informasjonen i organisasjonen tilgjengelig for sin ansatte på en enkel og oversiktlig måte, slik at de kan ta de riktige valgene til rett tid.

Vår visjon

Vi digitaliserer europeiske virksomheter for å hjelpe dem med å oppnå et konkurransefortrinn.

Våre verdier

Vi jobber mot kontinuerlig forbedring og bestepraksiser

Integrity and honesty to build strong relationships and partnerships

Vi er ledelses- og Netsuite ERP-konsulenter

Netsuite ERP Consultant Working
Netsuite ERP Consultant Working
ERP System Sharp Edge

Vi implementerer ERP-systemet Netsuite og utvikler integrerte apper

ERP System Sharp Edge

Vi er en Oracle Netsuite ERP implementeringspartner

Netsuite ERP Consultant Making a Deal
Netsuite ERP Consultant Making a Deal
ERP System Data Presentation

Vi har ledelses- og finansfunksjoner

ERP System Data Presentation

Kontorer og konsulenter

Stavanger

Ratio Management Office - Forusparken 2

Mikal Tuen Eie
Daglig leder og ledelseskonsulent
Systemarkitekt

Hasan Kartoev
Netsuite ERP-konsulent

Helge Selvik
Netsuite ERP-konsulent

Olivier Bou
Netsuite ERP-konsulent

 

Oslo

c70c7a 92a894915bec453caa5f5abd24946d10mv2 e1683886341100

Mats Foss Knutsen
Økonomisjef og fagansvarlig for finans
Systemarkitekt

Hallvard Øystese
Netsuite ERP-konsulent

Thomas Borgen
Netsuite ERP-konsulent

Vi ansetter ERP-konsulenter!

Ratio Management ser etter nye ansatte til å bli med i vårt implementeringsteamet som ERP-konsulenter. Du vil bli en del av et team som er sterkt motivert av å hjelpe klienter med å implementere en ny og bedre plattform for å kontrollere, analysere og digitalisere virksomheter. Vi ser etter kandidater som er nysgjerrige, har en evne til å lære raskt og som har gode kommunikasjonsferdigheter. Kandidater må også ha høy arbeidskapasitet og arbeide strukturert og effektivt.

Vi oppfordrer kandidater med ulik bakgrunn til å søke. Vi ser etter kandidater med bakgrunn fra forretningsinformasjon, økonomi / regnskap, dataanalyse, verdikjedestyring og/eller generell rådgivning. Hvis du motiveres av å effektivisere manuelle arbeidsprosedyrer, av å forbedre måten selskaper behandler sin forretningsinformasjon, og du er lidenskapelig opptatt av å hjelpe selskaper med å digitalisere, oppfordrer vi deg til å sende oss en søknad via e-post, enten ved å klikke på knappen nedenfor (eller kontakte oss som beskrevet på kontaktsiden).